Kalevan kisojen 2016 yhteistyökumppaneilla oli mahdollisuus tavata Oulun Pyrinnön yleisurheilijoita lehdistötilaisuudessa Kärppäklubilla 7.1. Paikalla oli useita urheilijoita kertomassa omasta valmistautumisestaan kotikisoihin. Mukana olleet yhteistyökumppanit kertoivat miksi haluavat ovat tekemässä yhdessä Kalevan kisoja 2016. Tässä on muutama lyhyt esimerkki käytetyistä puheenvuoroista:

Minttu Hietamäki: – Fennovoima on tehnyt paljon yhteistyötä eri urheiluseurojen kanssa. Tavoitteena on edistää erilaista lasten ja nuorten harrastetoimintaa. Kalevan kisojen 2016 yhteistyössä haluamme olla innostamassa perheitä liikkeelle. Toivomme, että kisojen kautta yleisurheilu tulee tutummaksi ja monipuolisen lajin pariin innostuu uusia lapsia ja nuoria.

Susanna Maunu: – Oulun Aikuiskoulutuskeskus haluaa saada ihmiset liikkeelle ja edistää ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Omassa työyhteisössä otamme käyttöön liikunnan edistämiseksi Tykytyskortin. Työhyvinvoinnin parantamiseen osallistuvien kesken arvomme pääsylippuja Kalevan kisoihin 2016. Susanna lupaa, että tätä ideaa voi vapaasti käyttää myös muissa työyhteisöissä.

Yhteisessä pöydässä on kulumisia vaihtamassa (kuvassa oikealla) Mats Grano, Kari Asumaniemi, Minttu Hietamäki ja Mikko Tolonen (kuvassa vasemmalla) Antti Kokkonen, Jere Posti ja Susanna Maunu.

 

Share This