Oulun seudun kärkimedia sanomalehti Kaleva ja ensi kesän yleisurheilun suomenmestaruuskisat eli Kalevan kisat ovat tehneet yhteistyösopimuksen. Yhteistyössä Kaleva saa näkyvyyttä yhdestä ensi kesän seuratuimmasta urheilutapahtumasta ja Oulun alueen suurimmasta yleisötapahtumasta.

”Kalevan levikki on alueellisesti lähes sama jolta odotamme suurimman osan yleisöstämme saapuvan kisoihin, tästä syystä yhteistyöstä hyötyvät etenkin kisojen katsojat”, kertoo Kalevan kisojen pääsihteeri Petri Heikkinen.

”Yhteistyön myötä voimme myös hyödyntää laajasti Kalevan viestintäkanavia joihin kuuluvat niin perinteinen painettu lehti kuin monipuoliset sähköiset palvelut”, kommentoi Oulun Pyrinnön toiminnanjohtaja Marko Keskitalo.

Kalevan kisojen myötä sanomalehti Kaleva pystyy näkyvyyden lisäksi palvelemaan kesän aikana niin kestotilaajiaan kuin yritysasiakkaitaan suomalaisten suosikkilajin eli yleisurheilun ja sen rakastettujen huippu-urheilijoiden suorituksia seuraten.

Kalevan kisat pidetään Oulun Raatin stadionilla 21.-24.7.2016. Ennakkoliput ovat myynnissä Ticketmasterin (Lippupalvelu) myyntipisteissä ja internetsivuilla. Kisoissa on aiempiin kisoihin poiketen numeroituja istuinpaikkoja jolla turvataan katsojan oma istuinpaikka koko kisapäivälle, katsojien kannattaa täten varata edullisemmat ennakkolippunsa ajoissa. Kisojen lajiohjelma löytyy kisasivuilta: www.kalevankisat.fi

Lisätietoa yhteistyöstä:

Petri Heikkinen
Kalevan kisat 2016
pääsihteeri
044-7812802
petri.heikkinen@kalevankisat16.fi

Kuvassa vasemmalta Kalevan kisojen pääsihteeri Petri Heikkinen, Kalevan markkinointipäällikkö Mikko Ronkainen, Kalevan liiketoimintajohtaja Juha Portaankorva ja Kalevan kisojen myynnistä- ja markkinoinnista Esko Martikainen

Share This