Viime vuoden Porin Kalevan kisoissa Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva toi yhdessä kisajärjestäjien kanssa ensi kertaa eri lajien finaaleihin esiurheilijat.

Esiurheilijat olivat paikallisten seurojen lapsia, jotka pääsivät yrittämään omaa ennätystään lajinsa Kalevan kisojen finaalissa. Lapsille kokemus oli täynnä iloa, jännitystä ja ainutkertaisuutta. Esimerkiksi Severi Nakkilan Vireestä teki oman ennätyksensä esiurheilijana ennen miesten keihään finaalia – yleisö oli hurmiossaan Severin menestyksestä. Severin isän mukaan poikaa jännitti suoritus, mutta Severi sai kannustusta keihäsmiehiltä Tero Pitkämäeltä ja Antti Ruuskaselta sekä kokeneelta valmentajalta Seppo Vallalta.

Nyt urheiluseurasi lapsilla on mahdollisuus hakea Oulun Kalevan kisojen esiurheilijaksi ja päästä koko kisayleisön edessä avaamaan oman lajinsa finaali.

Esiurheilijaksi voi hakea Pohjois-Suomen seurojen alle 12-vuotiaat lapset. Valitut esiurheilijat pääsevät yrittämään omaan ennätystään ennen varsinaista finaalia. Onnistuessaan esiurheilijat saavat palkinnoksi 100 jäätelöä ja 100 euron valmennusstipendin. Hyvästä yrityksestä palkitaan 50 jäätelöllä. Palkinnot jakaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen yrjo.kelha@sul.fi 19.6.2016 mennessä. Esiurheilijat valitsee Suomen Urheiluliitto ja kisajärjestäjät. Valitut esiurheilijat julkistamme 27.6.2016.

Kerro hakemuksessasi seuraavat tiedot: nimi, seura, ikä, urheilijan ja vanhemman yhteystiedot, vanhemman suostumus (osallistua esiurheilijaksi, haastattelu ja valokuvan käyttö mediassa), oma laji, oma ennätys, lyhyt kertomus: Minä ja Kalevan kisat.

 

FINAALILAJIT

perjantaina

  • miesten pituus
  • naisten kiekko

lauantaina

  • naisten kuula

sunnuntaina

  • naisten kolmiloikka
  • miesten keihäs

 

Nyt on hyvä tilaisuus ylittää itsensä ja saada potkua harjoitteluun! Lähetä rohkeasti hakemus.

 

Yhteistyöterveisin,

Suomen Urheiluliitto, Oulun Kalevan kisat ja Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva

 

 

ESIURHELIJAT_hakemus_2016

Share This