Kalevan kisat järjesti Radisson Blussa tiistaina 22.3.2016 aamiaistilaisuuden yrityksille.

Aamiaistilaisuuden avasi Radisson Blun Ilkka Ylilauri kertomalla kuinka tärkeitä tapahtumat ovat myös heidän ketjunsa hotelleille.

Tilaisuuden varsinaisina puhujina olivat Oulun kaupungin tapahtumapäälikkö Samu Forsblom ja Olympiakomiteasta Kati Mälkki. Ensi kesän Kalevan kisoista ja kisojen yhteistyömahdollisuuksista kertoi pääsihteeri Petri Heikkinen. Tilaisuudessa käytiin läpi uusimpia tutkimustuloksia niin Oulun alueelta kuin maanlaajuisesti. Oulun alueelta esitellyt tutkimukset oli suoritettu pääsääntöisesti musiikkitapahtumista mutta muut olivat urheilutapahtumista toteutettuja.

Yhteenvetona voisi kertoa että tapahtumien katsojat käyttävät yllättävän paljon rahaa tapahtumapaikalla tai sen läheisyydessä. Yritykset arvostavat urheilutapahtumien tarjoamaa mahdollisuutta syventää asiakassuhteitaan ja luoda positiivisia tunnejälkiä näkyvyyden kautta.

Kalevan kisat 2016 tarjoaa loistavan kohtaamispaikan niin yrittäjien asiakkaille kuin kumppaneille huippuluokan näkyvyydestä puhumattakaan.

Tilaisuus järjestettiin yhteistyössä Oulun kauppakamarin, Oulun yrittjäjien, BusinessOulun, Oulun kaupungin ja Radisson Blun kanssa.

Esitykset ja viitatut tutkimukset löydät alla olevista linkeistä:
info_220316_Marko
Esitys_Kalevan kisat_OuKa Samu
KalevanKisat2016_Oulu Kati
Esitys_Kalevankisat2016_aamiainen22.3 Petri

Ampumahiihdon MM 2015 Kontiolahti- Tapahtumatutkimus
Rullakiekon MM 2015 Tampere – Tapahtumatutkimus yhteenveto
Salibandyn naisten MM 2015 yhteenvetoraportti tutkimuksesta
Sponsorointibarometri_2015_graafit
Tapahtumatutkimus

Videon tilaisuudesta näet alta.

 

Share This